Halloween voor de kleinste draakjes in Wunderland Kalkar

Vier Halloween in Wunderland Kalkar! Kom griezelen in Kernie’s Familiepark. De leukste Halloween voor de kleinste draakjes beleef je op 22 en 23 en op 29 en 30 oktober in Kernie’s Familiepark. Allerlei specials zorgen tussen 10.00 uur en 18.00 uur voor een ware spooky ervaring! De dappere dodo’s die een bezoekje aan ons park wagen, vinden daar op de hoek een grote heksenketel waarin iets verdachts wordt gebrouwen, terwijl intussen duistere (maar vriendelijke) figuren zich door het publiek bewegen. Bewoog dat pompoenhoofd nou zijn ogen? Misschien kan Graaf Kernie-Cula het je vertellen.. Dat wordt een uitstapje met griezelgarantie voor de hele familie!

 

Bij de ingang word je door onze heksen onthaald met een kleurrijk welkomstdrankje. Ga vervolgens op ontdekkingsreis door ons park, waar je wordt vergezeld door vampieren, zombie-piraten en nog allerlei andere griezelige figuren. Je kunt pompoengezichten snijden, terwijl ergens anders vuurkorven branden waar bezoekers lekkernijen boven kunnen roosteren. Wie plotseling oog in oog staat met de Pompoenman hoeft niet bang te zijn! Hij is slechts een avonturier die heerlijke kopjes pompoensoep verdeeld. De echte durfallen wagen zich aan ons labyrint, waar griezels je van alle kanten kunnen verrassen! Om 17.00 uur verzamelen alle Halloweenfiguren zich tot slot voor een grote parade.

 

Uiteraard zijn alle 45 attracties, frietjes, ijsjes, frisdranken, koffie en thee zoals altijd inclusief.

 

Van 8 tot 30 oktober is Kernie’s Familiepark dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend. Op doordeweekse dagen is het park met allerlei griezelige Halloweendecoratie versierd.