Fien & Teun in de Julianatoren

In september komen Fien & Teun (bekend van RTL Telekids) naar de Julianatoren. Zij zullen hier op alle openingsdagen schitteren in hun eigen vrolijke show “Oma’s Verjaardag”. De show duurt ongeveer 20 minuten en na de show kunnen de kinderen op de foto met de twee populaire karakters.

 

 

Spelen en leren
Met Fien & Teun leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. De karakters zijn zo vorm gegeven dat zowel jongens als meisjes zich erin kunnen herkennen en licht educatieve elementen worden ondersteund door humor, waardoor ze aansprekend zijn voor de jonge doelgroep.

De Julianatoren is geopend op 1 t/m 11, 16 t/m 18, 23 t/m 25 en 30 september 2016. Er zijn twee shows per dag. De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer info: www.julianatoren.nl