California’s Great America krijgt VR horror maze

California’s Great America maakte het programma voor Halloween bekend. Het park zal dit jaar uitpakken met een maze die volledig in het teken staat van de virtuele realiteit.

 

Fear VR: 5150 wordt een unieke VR ervaring. De bezoekers aan deze maze zullen vastgebonden worden op een rolstoel en overgeleverd worden aan de genade van het personeel in een krankzinnig ziekenhuis. In deze maze wordt gebruik gemaakt van de Oculus technologie van Samsung.

Verder biedt het park vijf gloednieuwe escape room ervaringen aan. In deze mazes zal alles draaien om de interactiviteit. Hoarder House, Vanity, Dominated, Sorority Slaughter en Bone Crusher. Bij deze escape rooms is het de bedoeling dat je kan ontsnappen door middel van opdrachten.

Het Halloween event Halloween Haunts gaat van start op 8 oktober en loopt tot 28 oktober, op vrijdag en zaterdag blijft het park tot middernacht geopend.