The Incredible Hulk coaster in universal Orlando heropende feestelijk

Al enkele maanden werd er gewerkt aan een grondige renovatie voor The Incredible Hulk Coaster in Isle Of Adventure, onderdeel van het Universal Orlando Resort. De werken zijn ondertussen afgerond en de achtbaan werd feestelijk heropend.

 

De laatste maanden werd praktisch alles vervangen aan de Incredible Hulk Coaster. De attractie kreeg een volledig nieuwe ervaring en er is maar een ding dat je aan de oude zal doen herinneren en dat is de typische lay-out.  Van wachtrij tot de treintjes alles kreeg een nieuwe look en beleving, eens je de wachtrij betreedt zal je het gevoel hebben in de voetsporen van Dr. Bruce Banner te stappen.

Incredible Hulk Coaster is een gelanceerde achtbaan gebouwd door B&M. De originele achtbaan opende in 1999. De achtbaan is nu zo goed als volledig nieuw. Deze topper bevat maar liefst 7 inversies.  Een Zero G-Roll, een Cobra Roll, twee loopings en twee corkscrews.

 

De achtbaan werd op feestelijke wijze heropend.

 

 

Bron en foto’s: Midway Mayhem