Nieuwe attractie voor Freizeitpark Ruhpolding in 2017

Freizeitpark Ruhpolding, een bescheiden Duits park, kondigde onlangs s aan een nieuwe attractie te openen in 2017. Wasser-Hüpfer en Wasser-Wirbel worden de nieuwe waterglijbanen die het park zal openen naast de achtbaan Gipfelstürmer.

 

Freizeitpark Ruhpolding is een Duits park gelegen in een zeer groene omgeving. Het park zal volgend jaar een nieuwe attractie openen. De attractie komt te liggen naast de achtbaan Gipfelstürmer. Het park koos voor een zeer familiale attractie met Bootrutshe, een waterglijbaan die zal bestaan uit twee soorten glijbanen. Bij Wasser-Wirbel zal je in ronde bootjes de 80 meter lange glijbaan afgaan, bij Wasser-Hüpfer met langwerpige boten.

14344201658020804

Een exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar men vertelt dat het in het voorjaar zal zijn.

 

Over Freizeitpark Ruhpolding

Freizeitpark Ruhpolding is gelegen in het Duitse Ruhpolding, in de Beierse Alpen. Het park biedt voornamelijk familiale attracties aan. De grootste attractie is de achtbaan Gipfelstürmer. Deze achtbaan opende in 2011 en werd gebouwd door de Duitse bouwer Gerstlauer. In deze achtbaan leg je het parcours tweemaal af, aangezien het om een family shuttle coaster gaat.

 

Foto’s: Freizeitpark Ruhpolding