Nieuw themagebied officieel geopend in Tripsdrill

Vier jaar geleden begon Tripsdrill aan de bouw van een volledig nieuw themagebied. In het gebied koos men voor een fabrieksthema dat draait om de uitvinder Karle Kolbenfresser.

 

Het nieuwe themagebied draait rond de fabriek van uitvinder Karle Kolbenfresser. De blikvangers in dit gebied is de gelanceerde achtbaan Karacho, die al opende in 2013. Karacho werd gebouwd door Gerstlauer. Bij deze achtbaan wordt je gelanceerd aan 90 km/u en ervaar je vier inversies, een heartline roll, twee dive loops en een corkscrew.

De uitgang van de achtbaan brengt je in een nieuwe souvenirshop, Werksverkauf.

 

Imascore voorziet muziek voor Karacho

Dit jaar werd de laatste hand gelegd aan de aankleding van de wachtrij van deze achtbaan. Men kan er alle uitvindingen van Karle Kolbenfresser ontdekken. Voor de soundtrack in de wachtrij werd beroep gedaan op de Duitse componisten van IMAscore.

 

Nieuwe attractie 2016

De laatste toevoeging aan het gebied was de draaimolen Heißer Ofen. Deze draaimolen werd gebouwd door Technical Park. Bij deze attractie neem je plaats op een motorfiets of in een zijspan. Wanneer de molen draait gaan de motors op en neer. Leuk detail is de rook die uit de schouw van deze bakkersoven komt.

 

Restaurant

Met Karle Kolbenfresser & Sohn biedt het park een nieuw restaurant aan. Ook dit restaurant kreeg een fabrieksthema.

 

Bron en foto’s: Tripsdrill