Knott’s Soak City Water Park breidt uit met twee nieuwe attracties

California ’s grootste waterpark, Knott’s Soak City Water Park, zal volgend jaar twee nieuwe glijbaantorens openen. Door deze toevoegingen zal het park groter worden. De torens krijgen de namen: Shore Break, deze bevat zes glijbanen en The Wedge, een familievriendelijke raft glijbaan.

 

Shore Break zal 23 meter hoog worden en bevat zes glijbanen, vier daarvan worden glijbanen, waarbij je zonder matje of bootje glijdt. Wanneer je deze glijbanen wil beleven neem je eerst plaats in een cabine, waarna plots de vloer weg klapt en je tegen hoge snelheid doorheen de glijbaan soest. Tegen elkaar racen, kan je dan weer in de andere twee glijbanen, hier neem je plaats in een raft en race je doorheen bochten en over heuveltjes.

De Wedge Slide Tower zal de huidige Pacific Spin vervangen. Bij deze glijbanen kan je met maximum zes personen tegelijk met een raft naar beneden roetsjen doorheen een bochtig parcours.

De bezoekers kunnen deze nieuwigheden ontdekken vanaf het zomerseizoen, wanneer het waterpark opent. De werkzaamheden zullen aanvatten op 12 september.

 

Bron en foto: Knott’s Soak City Water Park