Ghostbusters weekend in Walibi op 6 en 7 augustus

Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus strijken de  “Ghostbusters” neer in Walibi. De terugkeer van deze alombekende klassieker uit 1984 zal niet ongemerkt voorbij gaan. Naar aanleiding van de release van de nieuwe “Ghostbusters” film op 10 augustus zal het hele park een weekend lang in het teken staan van deze spokenjagers. Kinderen tot 12 jaar die zich verkleden als “Ghostbuster “ mogen het park gratis betreden. De enige vereiste is wat creativiteit en een hoop knutselplezier.

Elke dag zullen de mooiste en origineelste kostuums verkozen worden tijdens 2 sessies om 11u en 16u in het theater aan de voet van het Reuzenrad. De winnaars gaan naar huis met een hoop mooie prijzen, waaronder een Family Golden Pass ter waarde van €349. De making-of van de nieuwe “Ghostbusters” film zal te zien zijn in de 4D cinema en verschillende animaties, waaronder een “Ghostchair”, de aanwezigheid van de “Ghostbusters” auto en een ludieke parade met de “officiële Ghostbusters”, zullen dit evenement vervolmaken.

De eerste “Ghostbusters” film verscheen in 1984 op het grote scherm en werd geregisseerd door Ivan Reitman. In de nieuwe versie, geregisseerd door Paul Feig, neemt een volledig vrouwelijk team de moedige taak van spokenjager op zich. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones. De film verschijnt op 10 augustus 2016 in de zalen.

Gratis toegang voor verklede kinderen en vele prijzen te winnen

 

Bron en Foto: Walibi Belgium