Gardaland Magic Halloween, enger dan ooit!

Gardaland organiseert ook dit jaar het Magic Halloween evenement. Dit zal plaatsvinden elk weekend van 8 oktober tot 1 november.

 

Het is al een traditie geworden, Gardaland Magic Halloween zorgt voor horror, plezier en zal iedere bezoeker rilling bezorgen. Het event vindt plaats elk weekend vanaf 8 oktober en wordt afgesloten tijdens het verlengde weekend van 29 oktober tot 1 november. Het onmisbare, enge herfstevenement is terug: monsters, skeletten, zombies, vampiers, spoken, spinnen, vleermuizen, tovenaars en sinistere personages zijn opgeroepen door Gardaland om langs te komen tijdens dit enge feest.

Tijdens de Halloween weekends zal het park versierd worden met typische Halloween scènes. Doorheen het park vind je pompoenen, heksenbezems, hooibalen en gigantische spinnenwebben, verder vind je er ook een spookachtig kerkhof. Bij alle attracties zullen vreemde geluiden en gegil hoorbaar zijn. Achter elke hoek zullen enge personages klaar staan om je de daver op het lijf te jagen.

Tijdens het evenement mogen ook de bezoekers hun fantasie de vrije loop laten, verkleed je als enge heks, zombie, vampier of spook!

De magische shows zullen de gasten entertainen, zoals Welcome: It’s Halloween! Prezzemolo, omringd door enge personages, zal je welkom heten. Wanneer het donker is, wordt het tijd voor de angstaanjagende Halloween parade, het moment waarop heksen, spoken en allerlei monsters het beste van zichzelf geven.

In het Gardaland Theater kan je de show Orribellissimo bekijken, een verjaardagsshow waar vampiers, monsters en zombies de landheer van het spookhuis vieren met dans, acrobatie en enge verrassingen! Een show gevuld met wonderlijke verrassingen voor de hele familie.

De circustent aan PalaRaptor zal een kleurrijke show krijgen waarbij je op het puntje van je stoel zal zitten. Acrobatische skeletten en vampiers zullen de hoofdpersonages zijn. Dit is spectaculairste circusshow ooit, geschikt voor het hele gezin!