Een droomhuwelijk op 99 meter hoge achtbaan

Elk liefdesverhaal begint hetzelfde, jongen ontmoet meisje, ze worden verliefd, later verloofd en trouwen op een 99 meter hoge achtbaan! Niet meteen een klassiek liefdesverhaal, maar voor James en Cortni was het een droom die uitkwam.

 

Het Amerikaanse koppel James Music en Cortni Monroe waren enkele maanden samen toen ze beseften dat ze nooit een “echte” eerste date hadden gehad. Ze besloten die date te beleven in het Amerikaanse park Carowinds. In het park werden ze behalve nog meer verliefd op elkaar ook verliefd op de giga coaster Fury 325. Ze bereden deze 99 meter hoge achtbaan meer dan twintig maal tijdens het weekendje dat ze doorbrachten in het park.

De liefde voor elkaar bleef duren en op kerstavond 2015 vroeg James Cortni ten huwelijk. Ook de liefde voor de achtbaan bleef, want hoe meer ze begonnen te plannen, hoe meer ze overtuigd waren dat de achtbaan de ultieme plek was om te trouwen.

Na enkele telefoontjes met de PR manager van het park leek alles in kannen en kruiken te komen. Een priester overtuigen om hen te trouwen bleek ook vrij vlot te gaan, aangezien de man van een vriendin van Cortni het idee dadelijk zag zitten.

Op 14 juli was de grote dag aangebroken, de priester en het koppel zaten vooraan, daarachter de getuigen. Op de lifthill vroeg de priester of ze elkaar wilden huwen en net toen het treintje bovenaan kwam en de first drop af suisde riepen ze overtuigd, ja!

 

 

En bereden nog lang en gelukkig de achtbaan van het leven en natuurlijk ook Fury 325.