SEA LIFE wordt SUN LIFE

 

TROPISCH

Vanwege de tropische temperaturen aan de Kust, verandert SEA LIFE deze week in SUN LIFE. “We merken dat veel van onze bezoekers een bezoek aan het strand combineren met een bezoek aan SEA LIFE.”, vertelt Virginie Dumont (operational manager bij SUN LIFE). “Het leek ons dan ook de ideale gelegenheid om de twee werelden te combineren en zo het strand naar ons park te halen.”, gaat ze verder.

 

ZONNIGE VOORDELEN

Er worden gratis ijsjes voorzien voor alle bezoekers. (Zolang de voorraad strekt.) Wie bij de ingang van het park “SUN LIFE” zegt, krijgt de temperatuur in %-korting. Daarbovenop smeert Sharky met veel liefde je rug in met zonnecrème. Mocht je toch nog de zee in willen plonzen, dan kun je met je stempel vrij in en uit het park.

 

BUITEN

In het reuzegroot klimavontuur, leven kinderen zich volop uit. Ondertussen genieten ouders van een fris drankje in de strandstoel. Wie bovendien tot boven in het klimparcours gaat, wordt getrakteerd op een uniek uitzicht op het park. Je ziet er de pinguïns, otters, schildpadden, zeehonden en zeeleeuwen vanuit een ander perspectief. Ga je liever op zoek naar de schaduw, dan kun je op zoek gaan naar Dory en haar vrienden.