Bezoekers roepen Europa-Park uit tot beste attractiepark van Europa‏

TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, heeft gisteren voor de vierde keer de Travellers’ Choice Awards voor attractie- en waterparken uitgereikt. Europa-Park ontving hierbij opnieuw de prijs voor beste attractiepark van Duitsland én Europa. Het park krijgt al vier jaar op rij de hoogste beoordelingen van Europese attractieparkbezoekers.

 

De Travellers’ Choice Awards zijn gebaseerd op de beoordelingen van miljoenen reizigers. Jaarlijks worden de beste bestemmingen in de verschillende categorieën bekendgemaakt. Gisteren werden voor  de vierde keer awards uitgereikt in de categorie attractie- en waterparken. Van alle Duitse attractieparken eindigde Europa-Park op de eerste plaats. Bij de beoordelingen voor Europese parken kreeg Europa-Park ook de beste cijfers, vóór parken als Disneyland Parijs (nr. 4), Walt Disney Studios (nr. 8) en de Efteling (nr. 12).

Roland Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park: “Dat we wederom goed beoordeeld worden, doet ons veel plezier en laat zien dat onze bestemming voor families uit binnen- en buitenland in de smaak valt. Meer dan 80% van onze bezoekers hebben ons al eens eerder bezocht en feedback op review-sites is dan ook zeer belangrijk voor ons”. Het afgelopen jaar stonden alle vijf themahotels van Europa-Park in de TripAdvisor- top 10 van beste familiehotels in Duitsland.

TripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld, waarmee reizigers hun reis kunnen plannen. De site geeft advies van ervaren reizigers, heeft een groot reisaanbod en biedt hulpmiddelen voor het plannen van een reis met een rechtstreekse link naar boekingsfuncties.