Nieuwigheden voor de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs

Disneyland Parijs viert volgend jaar de 25ste verjaardag van het park. Om die reden wordt al maandenlang gewerkt aan de renovatie van zowat het hele park. Volgend jaar zouden alle steigers verdwenen moeten zijn en zullen er enkele nieuwigheden te vinden zijn, ter ere van deze verjaardag.

 

Je zal volgend jaar niet om de 25ste verjaardag heen kunnen in Disneyland Parijs. Het park krijgt een volledig nieuwe parade, slotshow en andere feestelijkheden. Het volledige park zal banners en vlaggen krijgen voor de verjaardag. Maar daar stopt het natuurlijk niet.

Voor het kasteel zal een gloednieuwe prinsessenshow plaatsvinden. Heel wat Disney prinsessen zullen opdraven in deze show voor het magische kasteel.

De Disneyparade zal ook volledig vernieuwd worden. De parade werd geïnspireerd op de Happiness is Here Parade in Tokyo Disneyland en Festival of Fantasy (Magic Kingdom). In de parade zullen acht nieuwe wagens te zien zijn met figuurtjes uit Peter Pan, Finding Dory, Toy Story, The Lion King en Frozen. Ook wordt verwacht dat een soort steampunk draak op kop zal lopen in de parade.

Op het Central Plaza plein zal een nieuwe show opgevoerd worden met 20 Disney figuren, waaronder heel wat nieuwe voor het park. Deze zullen meermaals per dag de verjaardag van het park vieren.

De grootste vernieuwing zal aan het einde van de dag te zien zijn, een volledig nieuwe Disney Dreams show. De show wordt volledig van nul terug opgebouwd met nieuwe effecten. Mickey zal de hoofdrol krijgen. De show zal enkele gelijkaardige scenes krijgen als Ignite The Dream in Disneyland Shanghai. Er zal onder andere een scene met Pirates Of The Caribbean te zien zijn en ook een Star Wars battle.

Verder zal Mickey een uitzwaaiplek krijgen in het centrale station van de Mainstreet USA.

 

Bron: ed92

Foto: Disney