Het eerste Teenage Slidepark Event in Avonturenpark Hellendoorn komt eraan!

Avonturenpark Hellendoorn organiseert op 9 juli van 20:00 – 23:00 uur haar eerste Teenage Slidepark Event voor 12 t/m-15 jarigen in Aquaventura Slidepark. ‘Summer Splash’ biedt tieners gave waterglijbanen (slides), coole muziek, jacuzzi’s, lekkere alcoholvrije cocktails en een unieke vakantiesfeer. Het evenement is de officiële aftrap van de zomervakantie. Een spetterend feest dat je als tiener niet wil missen! Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts € 9,95 (incl. 2 consumpties) via www.avonturenpark.nl/summersplash 

 

Daag je vrienden uit en glijd van de acht spectaculaire slides. Durf jij van de de halfpipe ‘Wacky Wave’ en de 142 meter lange ‘Xtreme’? Echte durfals trotseren de snelheid door met bijna 50 km/uur van de ‘Green Fall’ af te glijden. Bezoekers kunnen drie uur lang genieten de vele slides.

Maar Summer Splash is meer dan de gave waterglijbanen. Zo zijn er ook diverse ruime jacuzzi’s op het terrein te vinden waar je met je vrienden en klasgenoten ultiem kunt relaxen. Heerlijk opgewarmd water en vele bubbels. Ontspannen maar! En heb je dorst gekregen van al dat glijden en relaxen, dan lest een heerlijke cocktail de dorst. Uiteraard wordt de NIX-afspraak gehanteerd tijdens het evenement.

Ook muziek mag niet ontbreken tijdens het Summer Splash Event. Meerdere DJ’s draaien de coole muziek en brengen je helemaal in de vakantiesfeer. 100% Dansgarantie met alle hits van nu. De DJ’s maken er een feestje van en zorgen ervoor dat Summer Splash een avond wordt om nooit te vergeten!

De organisatie hanteert een beperkte capaciteit om de veiligheid en de juiste sfeer te waarborgen. Daarom zijn er slechts 750 tickets beschikbaar, op = op. Voorverkooptickets à € 9,95 (€ 12,50 reguliere prijs) zijn online te bestellen via www.avonturenpark.nl/summersplash