Extra lang genieten in het 80-jarige Avonturenpark Hellendoorn tijdens de Zinderende Zomeravonden

Het park is op 27 juli, 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus geopend tot 22:00 uur

De dag wordt afgesloten met spectaculaire vuurwerkshow!

 

Goed nieuws voor alle avonturiers die maar geen genoeg krijgen van de ruim 30 attracties in Avonturenpark Hellendoorn. Het familiepretpark biedt avonturiers ook dit jaar weer extra lange openingsdagen in de zomervakantie tijdens de Zinderende Zomeravonden op 27 juli, 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus. Dit jaar wordt het extra feestelijk, want het Avonturenpark viert haar 80ste verjaardag! Tijdens de Zinderende Zomeravonden kunnen bezoekers, naast de 30 attracties, op historische zoektocht gaan, de nieuwe theatershow van Kareltje & Jasmijn bezoeken, glijden vanaf de 11 gave waterglijbanen in het outdoor Slidepark en de stuntshow ‘De Magische Maya Tempel’ bewonderen. De Zinderende Zomeravonden worden leuker dan ooit. Mis het niet!

 

Historische zoektocht

Vind je het leuk om in de geschiedenis van het 80-jarige Avonturenpark te duiken? Kom dan tijdens de Zinderende Zomeravonden naar het park en ga op zoek naar de historische hoogtepunten! Overal in het park vind je de leuke weetjes, gave feiten en prachtige oude foto’s. De zoektocht is niet alleen interessant voor kinderen, maar ook ouders en grootouders zullen genieten van de rijke historie.

 

Nieuwe show van Kareltje & Jasmijn

Kareltje & Jasmijn komen in hun leuke show tot de ontdekking dat het Avonturenpark al 80 jaar bestaat door een groot geheim. Natuurlijk willen Kareltje & Jasmijn erachter komen wat dit geheim is en gaan op onderzoek uit. Tijdens hun avontuur komen ze in een oud geheim archief terecht, maar dan blijkt dat dit niet zonder gevaar is. Zal het ze lukken om het geheim te ontrafelen? De avontuurlijke nieuwe show van Kareltje & Jasmijn is op de Zinderende Zomeravonden te zien in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

 

Aquaventura Slidepark

Waterpret gegarandeerd in het unieke Aquaventura Slidepark, het uitdagende outdoor Slidepark met maar liefst 11 gave glijbanen en een waterspeelpark voor de kleintjes! De exotische palmbomen, het  heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde glijbanen geven een ultiem zomers gevoel. Aquaventura Slidepark is langer geopend op de Zinderende Zomeravonden.

 

Stuntshow: ‘De Magische Maya Tempel’

De pret kan niet op tijdens de Zinderende Zomeravonden met extra buitenshows. De Stuntshow is terug en spectaculairder dan ooit. Duik in de wereld van de avontuurlijke Zuid Amerikaanse Maya’s, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. De Stuntshow is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durf jij het aan?

 

Mailing