Exclusieve avondritten op Heidi The Ride tijdens Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne werd de laatste maanden een houten achtbaan gebouwd die het beeld van het park totaal veranderde. Heidi The Ride is gebouwd door de Amerikaanse achtbaanbouwer GCI. Een openingsdatum werd nog niet bekend gemaakt, maar abonneehouders die deelnemen aan de Nacht van de Abonnees zullen alvast de eerste avondritjes kunnen maken op deze achtbaan.

 

Heidi The Ride opent deze zomer in Plopsaland De Panne, een officiële openingsdatum werd tot op heden nog niet bekend gemaakt, maar het staat wel vast dat abonneehouders deze achtbaan zullen kunnen berijden tijdens de avondopening die speciaal voor hen georganiseerd wordt.

Op 9 juli vindt in het park een speciale avond voor abonneehouders plaats. Tijdens dit evenement worden de deelnemers aan deze avond volop in de watten gelegd. Zo zullen ze kunnen genieten van een Samson en Gert show, een DJ set van Sven Ornelis en aan het eind van de avond een vuurwerkspektakel.

Tijdens deze avond krijgen de abonneehouders ook 25% korting op alle aankopen in de winkels, restaurants en op souvenirfoto’s aan de ingang van het park. In een van die winkels zal vanaf heden een zeer mooi nieuw souvenir te vinden zijn. Plopsa liet houten blokjes van de constructie van Heidi The Ride branden met het logo van de attractie. Een mooi collectors item voor maar € 6,99. Dit blokje wordt momenteel aangeboden in de winkel aan de ingang van het park en later ook in een pop up winkel in de Heidi zone.

 

Meer info en inschrijven voor het evenement kan op deze link.

 

Bron: Plopsa

Foto: Plopsa, PlopsaFansite