Schuddebollen tijdens het Ketnet Jr. Feestweekend in Plopsaland De Panne

Groot feest tijdens het verlengd pinksterweekend in Plopsaland De Panne. Kaatje, Kamiel en Viktor wachten samen met Bumba, Musti en Smurfin de allerkleinsten op van 14 tot en met 16 mei.

 

Na een geslaagd hemelvaartweekend, staat Ketnet opnieuw paraat om Plopsaland De Panne te veroveren met het Ketnet Jr. Feestweekend! Van zaterdag 14 mei tot en met maandag 16 mei kunnen de allerkleinsten hun kinderhartje ophalen en hun grootste helden ontmoeten. Ketnet-wrapper Sarah verwelkomt dagelijks alle bezoekers vanaf 10 uur aan de Kiosk. Daarnaast staan er gedurende deze drie dagen meet & greets met Musti, Smurfin, Bumba & Bumbalu op het programma en ook de echte Kaatje, Kamiel en Viktor staan alvast te popelen om al hun fans te ontmoeten. Nadien verzamelen alle Ketnet-vrienden zich samen met de Plopsa-figuren in een vrolijke parade die doorheen het hele park trekt. De dag wordt feestelijk afgesloten met een knotsgek optreden van Kaatje, Kamiel en Viktor op de Kiosk op het Dorpsplein.

Bovendien kan er dagelijks genoten worden van een leuke show met Bumba en zijn vriendjes in het Plopsa Theater.

 

Het volledige dagprogramma kan u raadplegen op: www.plopsalanddepanne.be