Rainbow Magicland kondigt VR achtbaan aan

Rainbow Magicland, gelegen in Rome, zal dit jaar als eerste Italiaanse park een Virtual Reality coaster openen. De junior coaster L’Olandese Volante zal vanaf juni te beleven zijn met virtuele brillen.

 

Het Italiaanse pretpark Rainbow Magicland zal vanaf juni een Virtual Coaster aanbieden met L’Olandese Volante, een junior achtbaan gebouwd door Vekoma. Deze achtbaan opende in 2011, wanneer het park opende.

De Vliegende Hollander, zoals deze achtbaan in het Nederlands zou noemen, wordt de eerste coaster in Italië met virtual reality, waarmee je kunt genieten van een 360° beleving en in vergelijking met andere Europese parken, zal deze ook on-board audio hebben.

Tijdens de rit zal je een film te zien krijgen volledig in het piratenthema dat de achtbaan heeft. Je gaat de strijd aan met galjoenen en zal met het schip De Vliegende Hollander een turbulente rit over de golven maken.