Nieuwe parkmanager voor Holiday Park

Holiday Park, het voorlopig enige Duitse Park dat sinds 2012 onderdeel uitmaakt van de Plopsa groep kreeg onlangs een nieuwe parkmanager. Coen van der Tas volgt Bernd Beitz op als park manager, Beitz kwam aan het hoofd van het park in 2012 en zal een leidende functie blijven behouden in het park.

 

Sinds midden maart 2016 kreeg Holiday Park een nieuwe parkmanager, Coen Van Der Tas volgde namelijk Bernd Beitz op die deze positie had sinds 2012. Van Der Tas werkt sinds de jaren 1990 in de toeristische sector.  Zo was hij onder meer werkzaam als Head of Sales van Disneyland Parijs en ook Movie Park Germany. Later ging hij aan de slag als interim Sales & Marketing Manager / Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in Slagharen.

Bernd Beitz werkte sinds januari 2012 als parkmanager van Holiday Park. Een woordvoerster vertelde aan onze collega’s van Parkerlebnis het volgende hierover: “De verandering in functie zijn te wijten aan meerdere veranderingen in het management van het park, alsook de geplande uitbreidingen van het park.

“De heer Van Der Tas zal dus voornamelijk voor de schermen werken en de heer Beitz zal achter de schermen werken. We zijn er van overtuigd dat deze veranderingen een positief effect zullen hebben op de toekomst.”

 

Bron: Parkerlebnis

Foto: Holiday Park