Gedurfde’ activiteiten voor een gegarandeerde adrenalinekick

Bij Center Parcs, kan ieder gezinslid zichzelf zijn. Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten, die ervoor zorgen dat jong en oud plezier hebben. Geen compromissen sluiten, dus geen onderlinge ergernissen! En bij Center Parcs De Vossemeren kunnen waaghalzen adrenalinekicks beleven.

 

Super Zip Wire

Super Zip Wire voor 325 meter hangplezier…. Zoefff… Daar gaat u, vanaf 18 meter hoogte, hangend aan de Zip Wire. Razendsnel scheert u boven het meer naar een eilandje… en weer terug naar het startplatform. Dat is het unieke aan de vernieuwde Zip Wire in De Vossemeren. En het is ook nog eens de langste van Vlaanderen: 325 meter lang kriebels in de buik! Vanaf 10 jaar en een minimum lengte van 1,40m.

image003

 

Tower Jump: vrije val…

Een uitdaging die kinderen vanaf 8 jaar leuk zullen vinden: Een echte vrije val uit een toren van enkele meters hoog. De sprong is volkomen veilig. Deze activiteit duurt 1.5 uur.

image006

 

Flyboarding

image008U staat op een soort mini-surfplankje dat verbonden is met een waterscooter. Zodra de instructeur op de waterscooter gas geeft, wordt uw flyboard de lucht in gestuwd. Binnen de kortste keren krijgt u meer behendigheid en kunt u als een dolfijn door het water plonzen.

Flyboarding duurt ongeveer 20 minuten, een zwemdiploma is vereist. Vanaf 16 jaar

 

 

 

Wakeboarden

Wakeboarden is te vergelijken met snowboarden, maar dan op het water. U beheerst de sport pas goed als u de drie disciplines foutloos kunt uitvoeren: trucs uithalen, springen en slalom.

Bij alle de activiteiten zijn steeds gediplomeerde en ervaren instructeurs aanwezig.

En de perfecte locatie om na deze adrenalinekick tot rust te komen is in de cottage omringd door een rijke fauna en flora.

image010