De nieuwigheden voor Tripsdrill op een rijtje

Tripsdrill, gelegen in Cleebronn, Duitsland, zal dit jaar verschillende nieuwigheden openen. Naast een nieuw restaurant en een nieuwe attractie zal ook een bestaande attractie een make-over krijgen. In 2013 opende het park Karacho, een gelanceerde achtbaan van Gerstlauer. Vorig jaar werd de wachtrij van de attractie verder aangekleed.

 

De nieuwe attractie die dit jaar zal openen, wordt gebouwd tussen Karacho en de houten achtbaan Mammut. Om welke attractie het gaat is nog niet bekend. Wel zal ze volledig in het teken staan van de uitvinder Karle Kolbenfresser. Deze uitvinder staat ook centraal in het thema van Karacho. In het anno 1880 uitziende fabrieksgebouw staat het vol met uitvindingen van deze uitvinder.

Ook restaurant Zur Werksküche is nieuw dit jaar. Het restaurant bevindt zich vlak naast Karacho. Naast een restaurant vind je er ook een souvenirshop, toiletten en een vergaderzaal.

En dat is niet alles ook de Schlappen-Tour krijgt een make-over. Deze koggenmolen, waar je plaats neemt in een oude schoen, krijgt een overkapping. Hierdoor is de attractie ook bij regenweer toegankelijk.

 

Bron: Parkerlebnis, Tripdrill

Foto : Tripdrill