Dana Winner onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

Dana Winner werd met een warm applaus onthaald in Plopsaland De Panne voor de onthulling van haar ster op de Story Walk of Fame.

 

De Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne is weer een ster een rijker, en wat voor één! Deze keer viel de eer te beurt aan niemand minder dan Dana Winner om haar eigen ster te onthullen. Dit deed ze voorafgaand aan een adembenemend optreden dat ze gaf in het kader van de Ment TV Vlaamse Top 10 in het Plopsa Theater, samen met 30 andere topartiesten. De ideale gelegenheid voor Plopsa om dit toptalent in de bloemetjes te zetten.

Sinds haar eerste hit “Op Het Dak Van De wereld”, is Dana immers niet meer weg te denken uit de doorsnee Vlaamse platenkast. Meer dan 2,5 miljoen verkochte cd’s, een duik in de Nederlandse, Duitse, Oostenrijkse, Zweedse, Deense, Zwitserse en Zuid-Afrikaanse hitparades en talloze hits later, kan de zangeres terugblikken op een carrière om ‘U’ tegen te zeggen.

 “Wat een eer om mijn eigen ster te hebben op deze Walk of Fame. Het Plopsa Theater is een unieke locatie en het voelt goed om hier vereeuwigd te zijn.”, reageert Dana Winner opgetogen. “Een betere start van de avond kon ik me niet inbeelden!”