Walibi opent met een paaseierenzoektocht

Als het grootste Belgische pretpark voor álle leeftijden presenteert Walibi dit seizoen een aantal belangrijke en opmerkelijke uitschieters die opnieuw garanderen dat bezoekers een fantastische dag beleven vol van échte sensaties voor groot en klein.

Paasplezier voor alle kinderen

Wegens zeer groot succes in de laatste jaren worden de kinderen tijdens de paasvakantie extra verwend. Vanaf 26 maart tot en met 17 april kunnen alle kinderen in Walibi deelnemen aan de grootse paaseierenzoektocht in een speciale zone met een paaslabyrinth en talrijke andere paasanimaties. Alle kinderen die aan de zoektocht deelnemen worden beloond met een zakje chocolade eieren van Leonidas.
Om er helemaal bij te horen kunnen ze zich ook gratis laten schminken in de diverse schminkstands.

 

Wereldpremière op komst !

In de lente zal Walibi ook de splash-coaster PULSAR openen. Dit is een échte wereldprimeur in België aangezien nergens ter wereld dit inmiddels internationaal bekroonde concept voor een attractie te vinden is.

Waarvan gaat je hartslag sneller slaan?
In enkele seconden tot 100km per uur? Een vrije val van 45m? Een duik in het water met een enorme splash?
Met de splash-coaster PULSAR beleef je het allemaal !