Serengeti-Park breidt overnachtingsmogelijkheden uit

Voor 2016 opent het park nieuwe verblijfplaatsen, gasten kunnen in 7 verschillende types overnachten. In totaal zullen er zo’n 600 bedden bijkomen. Het park kreeg zoveel aanvragen voor een overnachting dat ze niet anders konden dan uitbreiden.

 

Centraal gelegen komen er zo’n 20 avontuur hutten te staan, daar blijft het niet bij er zullen ook mobiele rangers en tenten geplaats worden voor een unieke overnachting. De mobiele ranger biedt gasten een uniek outdoor camping gevoel. Zoek u een plaats in de Serengeti safari met deze volledig uitgeruste camper. Wanneer de zon opkomt, kan je zien hoe de dieren wakker worden en op zoek gaan naar hun ontbijt.

Aan de oevers van het Victoriameer, in het midden van de Jungle Safari zullen er 10 comfortabel tenten verschijnen. Elke tent heeft een ruim terras waarop u kunt ontspannen bij een prachtige zonsondergang. S ’morgens word je dan wakker door het geroep van 200 dieren, die zich rondom het meer bevinden.

In de nieuwe avontuur hutten treed je in de voetsporen van de grootste en meeste gekende Afrikaanse ontdekkingsreizigers en avonturiers. Elke huisje is vernoemd naar een andere grote avonturier en vertelt het levensverhaal van die persoon.

 

 

Bron: Parkerlebnis

Foto’s: Serengeti park.