Jaderpark opent “Grizzly Bay” voor 20ste verjaardag

Het Duitse pretpark en dierenpark Jaderpark zal dit jaar de waterwereld Grizzly Bay openen. De nieuwigheid wordt toegevoegd om de 20ste verjaardag van het park te vieren.

 

Jaderpark opent op 18 maart om van start te gaan met haar 20ste zomerseizoen. Het jubileumjaar zal gevierd worden met diverse activiteiten en speciale aanbiedingen. Daarbovenop komt er ook de nieuwe waterwereld Grizzly Bay. De opening voor deze nieuwigheid is gepland tegen de zomer.

Eigenlijk ontstond de dierentuin in 1950, maar dat was in geheel andere omstandigheden. Het was met Pasen in 1996 dat het huidige Jaderpark werd opgericht door de familie Ludewigt, die het park nu 20 jaar in handen heeft. Sinds die tijd is de dierentuin grondig gemoderniseerd en werd ook een toneeltheater gebouwd in combinatie met een recreatiedomein.

Jaderpark biedt haar gasten verschillende attracties aan zoals achtbanen en een wildwaterbaan, vele sport- en speeltoestellen, maar er is ook veel plaats om tot rust te komen of om naar het theater te gaan. Vorig jaar werd nog geïnvesteerd in een nieuwe attractie genaamd Grizzly Mountain welke een investering betekende van 2,3 miljoen euro.

Aan de Grizzly Mountain zal dit jaar een Grizzly Bay worden toegevoegd. Details over deze grote nieuwigheid wou het park nog niet geven, we weten enkel dat het om een waterwereld gaat met het thema van de Grizzly beren en dat ze zal aansluiten op de nieuwe attractie Grizzly Mountain.

 

Bron: Parkerlebnis