Drievliet zal twee nieuwe attracties openen

Familiepark Drievliet in Den Haag opende op vrijdag 25 maart. weer de poorten voor het publiek. De afgelopen winter heeft het park weer veel werk verzet om een bezoek van haar gasten nog aantrekkelijker te maken. De voorbereidingen voor twee nieuwe attracties zijn momenteel in volle gang. Nog voor de zomervakantie kan iedereen dan genieten van een  vrije val vanaf 13 meter hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top in de familietoren ‘Chute’. Om het extra spannend te maken draaien de gondels om de as van de toren heen. In de interactieve ‘Tijdmachine’ kan een fietstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je tijdmachine zal gaan. De nieuwe attracties zullen geplaatst worden in het thema ‘de Tijdreizigers’ en als zodanig gedecoreerd worden.

 

Nieuw parkeerterrein
Om de bereikbaarheid van Den Haag te verbeteren, legt de gemeente de komende jaren de Rotterdamsebaan aan tussen verkeersknooppunt Ypenburg en de Centrumring van Den Haag. Daar deze baan het huidige parkeerterrein van Drievliet zal doorkruisen, was het noodzakelijk een nieuw parkeerterrein naast het bestaande aan te leggen voor de bezoekers van Drievliet. De werkzaamheden aan dit parkeerterrein zijn inmiddels afgerond en er kan vanaf de openingsdag gebruik van gemaakt worden. De aanrijroute blijft voorlopig ongewijzigd.

 

Geopend
Familiepark Drievliet is geopend van 25 t/m 28 maart, daarna de weekeinden van april en vanaf 23 april dagelijks. De toegangsprijs is ongewijzigd en bedraagt € 21,50 p.p. Online kaarten zijn verkrijgbaar voor € 19,50 p.p. Het hele seizoen dagelijks naar Drievliet kan met de seizoenpas voor € 49,50 p.p. (inclusief parkeren). Kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang. De ingang van het park ligt aan de Laan van ’s-Gravenmade te Den Haag.

 

Nieuwe attracties:

Chute: Chute is een vrije val toren voor de kleinsten, dit torentje werd gebouwd door Zierer.

Tijdmachine: De tijdmachine is een magic Bikes attractie, gebouwd door Zamperla.