Disney California Adventure krijgt nieuwe Frozen Musical

Dit jaar zullen de Frozen fans hun hartje kunnen ophalen in de Disney Parken. In Disney California Adventure zullen de bezoekers een ware musical kunnen bekijken in het Hyperion theater. Anna, Elsa en heel wat andere karakters zorgen er voor dat “laat het gaan” of  beter “Let It Go”, de rest van de dag in je hoofd zal blijven spelen.

 

Frozen – Live at the Hyperion wordt de nieuwe musical voor Disney California Adventure. Deze zal in première gaan op 27 mei 2016. Deze komt er ter vervangen van For the First Time in Forever: A Frozen Sing-Along Celebration. Die zal voor het laatst vertoond worden op 17 april.

Het wordt een ware muzikale ervaring, die speciaal gemaakt werd voor het park. De avonturen van Anna en Elsa zullen niet enkel leuk zijn voor de fans van de films, ook mensen die de film niet kennen zullen zeker verstomd staan.

 

Bron en foto: Disney