Attractiepark Hellendoorn pakt uit met grote nieuwe attractie in 2017

Themeparkfreaks trok vandaag naar het Nederlandse attractiepark Hellendoorn om er de 80ste verjaardag van het park bij te wonen en te vieren. Het pretpark zal zowel dit jaar als volgend jaar een nieuwe attractie openen.

 

 

Hellendoorn was vandaag speciaal geopend voor alle 80 jarige en abonnementhouders die massaal op deze zonnige dag naar het park waren gekomen. De 80 jarigen werden feestelijk ontvangen aan de poorten van het park in het bijzijn van de directieleden, de burgemeester van Hellendoorn en de pers.

Een van de aanwezige 80-jarigen vertelde aan Themeparkfreaks over zijn grote liefde die hij jaren terug had leren kennen in Hellendoorn en waar hij later mee trouwde. Later keerde hij met zijn liefde verschillende malen terug naar het gezellige familie park.

Na de verwelkoming aan de ingang van het park, werden de 80-jarigen uitgenodigd om een ritje te maken in Sungai Kalimantan, de Rapid van het park die tevens ook de langste Rapid River van Nederland is.

Na een gezellig dagje in het park waar je nooit lang moet aanschuiven spraken we René Peul, Directeur Marketing, Sales & Operations van Hellendoorn. Hij wist ons te vertellen dat er binnenkort een interactieve boom zal openen in het park, die de kinderen zal meenemen in de wereld van de pretpark mascotte Baba Boemba de bruine beer. Deze interactieve boom, die terug zal praten tegen de kinderen, komt te staan in het themagebied Dreumesland.

Het park zal voor haar 80ste verjaardag ook nieuwe shows introduceren. De spectaculairste wordt een grote dive stuntshow waarbij internationale duikers van duizelingwekkende hoogtes naar beneden springen in een klein zwembadje. Voor deze show heeft Hellendoorn een zeer goede vrouwelijke atlete weten strikken die al meermaals uitpakte in de Red Bull Cliff Diving World Series. Een groot spektakel op topniveau kunnen we dus wel verwachten.

Ook in 2017 zal Attractiepark Hellendoorn uitpakken met iets nieuws. René Peul kondigde alvast aan dat het een grote attractie wordt. Wat het juist zal worden wou hij nog niet verklappen, maar een achtbaan zal het niet worden. Het familiepark heeft met Tornado, Donderstenen en Rioolrat tenslotte al 3 achtbanen. Verwacht wordt dat het investeringsbudget rond de 2 miljoen euro zal liggen. De attractie zal toegankelijk worden voor volwassenen en kinderen vanaf 1 meter 20.

 

Al onze foto van deze heugelijke dag kan u hier terugvinden.