Parc Asterix test Discobélix

In Parc Asterix is men in volle voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Dit jaar opent het park een gloednieuwe attractie met Discobélix. Dit is een Disk’O coaster, gebouwd door Zamperla, een attractietype dat we ook wel kennen van De Grote Golf in Plopsaland. Ook in Mirabilandia zal dit jaar zulke attractie openen.

 

Deze compleet nieuwe attractie ligt in het Griekse themagebied en nodigt de bezoeker uit de oude stad Olympia te ontdekken, de heilige en prachtige stad met de tempel van Zeus en het standbeeld van de god Phidias, een van de wereldwonderen.

De eerste testritten vonden plaats, wat er op wijst dat de bouw van de technische kant bijna afgerond is. Het thematiseren zal nog wel een heleboel werk zijn, maar het park wil ze openen op 2 april, wanneer het park opnieuw de deuren opent voor een nieuw seizoen.

 

 

Bron en foto: Parc Asterix