Nieuwe zomershow voor Bobbejaanland

Bobbejaanland pakt dit jaar uit met een gloednieuwe acrobatische show. Roland Kleve beloofde al dat hij meer show en entertainment wil aanbieden in het park, dat deed hij al met shows zoals The Battle, het dagboek van Jane Parker, de Magic Bubble show en vorig jaar nog The Wheel of Wonder. Ook Halloween wordt elk jaar groters aangepakt.

 

Een nieuwe acrobatische zomershow

Tijdens de zomerperiode presenteert Bobbejaanland een nieuwe show genaamd ‘Harmony’. Laat je meeslepen in het verhaal en maak een spannende reis door het koninkrijk van water, lucht en aarde. Prachtige creaties en spectaculaire stunts van acrobaten zorgen voor een magische beleving. Zo wordt de nieuwe show op de site aangekondigd.

 

Halloween beloofd dit jaar opnieuw nog enger te worden dan ooit.

“Bangeriken en schrikschijters, onthoud deze data: 22 oktober t.e.m. 6 november 2016. Op die dagen kom je beter niet. Ik herhaal: kom niet! Blijf weg, ga iets anders doen, want Halloween in Bobbejaanland wordt erger dan ooit!”

Zo kondigt men het Halloweeneventment aan, dat dit jaar zal plaatsvinden van 22 oktober tot en met 6 november. Of er ook nocturnes zullen zijn is momenteel niet bekend, de kalender lijkt er geen te vermelden.

Vorig jaar opende het park nog twee toppers van spookhuizen met The Doll Factory en Bazaar Bizarre, ook werden er voor het eerst twee zones in een Halloween jasje gestopt met Haunted Woods & Wicked West.

 

 

Bron en foto: Bobbejaanland