Mooie beelden uit Wanda City Theme Park

Dit Wanda park wordt momenteel gebouwd in Jiangxi, China. In het park komen enkele indrukwekkende achtbanen te staan, waaronder Viper, een houten achtbaan van GCI en Havoc in HeavenPalace, een mega coaster van Intamin Amusement Rides.

 

De bouwwerken verlopen voorspoedig, onlangs verschenen er al beelden van de houten achtbaan Viper.  Dit is de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van China. Viper heeft een hoogte van 49 meter en een drop van 43,4 meter waardoor je een snelheid behaald van 100km/u. Een snelheid die enorm hoog blijft tijdens de rit van maar liefst 1557,8 meter.

Onlangs verscheen op een Chinese website een filmpje, dat luchtbeelden toont van het park en de stad waarin het gelegen is. Het filmpje kan je hier bekijken.

In het filmpje zien we ook de achtbaan Havoc in HeavenPalace, een megacoaster, gebouwd door het Zwitserse Intamin Amusement Rides. Deze achtbaan is 74 meter hoog en behaald een snelheid van 136km/u.

Verder zien we de achtbaan Soaring Dragon & Dancing Phoenix, eentje dat gebouwd werd door de Chinese bouwer Beijing Shibaolai Amusement Equipment. Deze achtbaan bevat 6 inversies waaronder een Looping, Cobra Roll, In-Line Twist en Interlocking Corkscrews.

In het park zullen naast de indrukwekkende achtbanen ook twee familiale achtbanen openen, Giant Caterpillar en een spinning coaster .

 

Bron: VHcoasters