TPF-Filmpje: Puy du Fou 2015

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende on-rides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. Vandaag nemen we je mee naar Puy du Fou.

Puy du Fou is geen echt pretpark, het park bestaat bijna volledig uit shows en walk through attracties. De Themeparkfreaks trokken er naartoe en hun ervaring met het park was schitterend. Echt verwonderlijk is dat niet als je weet dat dit het  4de best bezochte themapark van Frankrijk is.

Het park speelt voornamelijk de kaart van entertainment uit. Verschillende grote spektakel shows kan je er bekijken, maar ook kleine shows en walk through vind je er terug. Het park won dit jaar nog een prijs met zijn nieuwste walk through De Geliefden van Verdun een ontroerende en spectaculaire duik in de Grote Oorlog.

In de zomermaanden kan je ook nog genieten van’ De Cinéscénie’. De grootste avondvoorstelling ter wereld, met maar liefst 1200 acteurs, een podium van 23 hectare en meer dan 24.000 kostuums. Al meer dan 10 miljoen bezoekers trok naar deze 100 minuten durende avond voorstelling.

Voor dit filmpje kozen we de thema muziek van de serie ‘ Game of Thrones’. Geniet met ons mee van een prachtig park.

 

Foto: Themeparkfreaks