PortAventura zal locatie zijn van dorp voor de Mediterrane Spelen van 2017 in Tarragona

Het Bestuur van de Tarragona 2017 Foundation heeft de award uitgereken aan Viajes El Corte Inglés om te zorgen voor de accomondatie van deelnemers, internationale delegaties en leden van de organisatie gedurende de Spelen.

 

PortAventura Resort zal deelnemers, internationale delegaties en leden van de organisatie van de Mediterrane Spelen 2017 in Tarragona verwelkomen. Dit werd vandaag aangekondigd door de organiserende commissie nadat een plenaire sessie had plaatsgevonden waarin Viajes El Corte Inglés werd geselecteerd voor de verzorging van de accomodatie, in samenwerking met PortAventura.

Als gevolg van dit besluit, zullen drie PortAventura Resort hotels, Costa Caribe, El Paso en PortAventura duizenden deelnemers ontvangen tijdens de Mediterrane Spelen, die zullen plaatsvinden van 30 juni tot 9 juli 2017. Bovendien zal PortAventura Resort’s Convention Centre locatie bieden voor de internationale zone.

Na het ontdekken van deze overwinning, zei Giovanni Cavalli, Sales General Manager van PortAventura: “PortAventura is trots gekozen te zijn door Viajes El Corte Inglés als locatie van het dorp voor de Mediterrane Spelen. Dit evenement zal een grote opportuniteit zijn om Tarragona op een internationaal niveau te positioneren, en ook voor PortAventura om gastheer te zijn van dit gebeuren.

 

Laura Valdeolivas, Directeur van PortAventura Business & Events, zei hierover: “Het besluit van de Organiserende Commissie werd niet enkel beïnvloed door onze uitgebreide hotelcapaciteit, maar ook door het feit dat we een veelzijdig conventiecenter hebben, die gebruikt zal worden als middelpunt voor alle complementaire diensten voor het Olympische dorp. Bovendien zullen de activiteiten die plaatsvinden in PortAventura gecoördineerd worden vanuit onze PortAventura Business & Events afdeling.”

De Spelen zullen plaatsvinden van 30 juni tot 9 juli, 2017, op 16 locaties, waaronder de stad Tarragona en 15 andere gemeenten. 33 sporten, 4.000 atleten met 25 verschillende nationaliteiten, 1.000 internationale juryleden, 1.000 journalisten, 3.500 vrijwilligers en meer dan 150.000 toeschouwers zullen deel uitmaken van dit geweldig evenement.