Gemeente Wassenaar verleent Duinrell vergunning voor bouw nieuwe attractie

Gisteren verleende de gemeente Wassenaar de vergunning aan Vakantie- en attractiepark Duinrell voor de bouw van een nieuwe attractie; een bijzondere zweefmolen met vliegtuigjes.

 Op basis van deze vergunning werkt Duinrell nu aan de planning van de bouw en thematisering van de nieuwe attractie. Het thema en de naam van de nieuwe attractie worden eind januari vrij gegeven.

De Sky Fly wordt gebouwd in de omgeving van de Mad Mill en wordt bij aanvang van het seizoen 2016 in gebruik genomen. In het park is men alvast begonnen met de voorbereiding voor de komst van de attractie.

Deze Sky Fly attractie wordt gebouwd door Gerstlauer. Wanneer je eenmaal in één van de twaalf stoeltjes hebt plaatsgenomen, start de vlucht. Je vliegt naar een hoogte van maximaal 22 meter. Door de interactieve persoonlijke bediening wordt de rit zo spannend als je zelf wil.