WILDLANDS Adventure Zoo Emmen speciale opnamelocatie nieuwe bioscoopfilm Rokjesdag

Op zaterdag 7 november worden de laatste scènes opgenomen van Rokjesdag, de nieuwe romantische comedy van regisseur Johan Nijenhuis. De opnames vinden plaats in het nieuwe themapark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Het park opent officieel op 25 maart 2016, maar speciaal voor de filmcrew van Rokjesdag gaat WILDLANDS één dag open.

In Rokjesdag maken we kennis met diverse singles die op een eerste mooie lentedag samenkomen voor een workshop. Naast Martijn Fischer spelen onder meer Jim Bakkum, Lieke van Lexmond, Manuel Broekman en Birgit Schuurman een rol in Rokjesdag. WILDLANDS is in de film te zien in de scènes met dierverzorger Edwin, een rol van Gouden Kalf-winnaar Martijn Fischer.

De opnames van de scènes met Martijn Fischer zijn in het nieuwe themapark WILDLANDS. Omdat er dan geen echte bezoekers zijn, heeft de distributeur van de film in samenwerking met WILDLANDS

een exclusieve Facebook-actie* opgezet waardoor iedereen kans maakt om als figurant deze unieke opnamedag mee te maken.

De film wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis & Co en gedistribueerd door Entertainment One Benelux. Rokjesdag is vanaf 10 maart 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.

* De Facebookpagina van Rokjesdag is www.facebook.com/rokjesdagfilm. Hier kan men zich aanmelden als figurant.