Olmense Zoo breidt Savanne uit

De Savanne Olmense Zoo wordt een stukje groter. De zone omheen de Savanne wordt aangepast. Op de locatie van het oude dwergnijlpaardenverblijf worden 3 nieuwe verblijven aangelegd voor katachtigen. Zo zal de savanne in oppervlakte verdubbelen.

Daar blijft het niet bij, er komt ook een verbinding tussen de brug van het berenbos en de huidige Savanne. Het stuk bos waar je doorheen moet, zal voorzien worden van 2 verblijven. Eentje zal voorlopig leeg blijven, maar in de andere zullen er vossen te zien zijn.

Het park is tijdens de winter alleen open op zaterdag en zondag en ook op schoolvakantiedagen en feestdagen. Er staan ook nog tal van events op de planning. Op zondag 22 november komt de Sint langs en op 30 januari organiseert het park een 2de vuurwandeling. Ook Halloween werd gevierd in het park en dat was met 6.000 bezoekers een absoluut record voor het park.

Foto’s: Zootripper