Club Brugge vierde Sinterklaas in Plopsaland De Panne

Onlangs mocht Plopsaland De Panne de spelers van de Belgische eersteklasser Club Brugge verwelkomen.

Plopsaland De Panne is al lang geen onbekend terrein meer voor de spelers van Club Brugge. Vandaag verzamelden meer dan 1.500 Club Kids, de kinderdivisie van Club Brugge, én de A-kernspelers van ploeg naar goede gewoonte in Plopsaland voor een heus Sinterklaasfeest! De Kids en hun familie genoten er een hele dag van de speciale Sintanimatie, waaronder de feestelijke intrede van Sinterklaas en De Grote Zwarte Pieten Show in het plopsa Theater. Aan deze show leverden de spelers van Club Brugge in opdracht van de Zwarte Pieten een ludieke bijdrage in de vorm van de Kabouterdans, die ze met veel enthousiasme uitvoerden. Nadien vond er nog een signeersessie plaats in de Foyer van het Plopsa Theater.

Ook dit weekend is er weer wat speciaal te beleven in Plopsaland De Panne. Tijdens het Sint Weekend op 28 & 29 november wordt de Grootste Sinterklaas Parade van België verwacht! Het laatste Sint Weekend vindt plaats op 5 & 6 december, waarna de Sint weer richting warmere oorden trekt en het park zich opmaakt voor een volgende editie van Winter Plopsaland.

Bron en foto: Plopsaland De Panne