KV Oostende viert einde zomervakantie in Plopsaland De Panne

KV Oostende was maandag met hun volledige entourage aanwezig in Plopsaland De Panne om er de succesvolle start van het voetbalseizoen te vieren.

Plopsaland De Panne werd maandag vereerd met een bezoekje van competitieleider KV Oostende. De spelers werden daarbij vergezeld door hun gezin en de staff van de voetbalploeg, waaronder trainer Yves Vanderhaeghe, commercieel directeur Patrick Orlans en teammanager Rik Coucke. Ook KVO-voorzitter Marc Coucke kwam samen met zijn gezin genieten van een dagje pretparkplezier. “We hebben reeds prachtige resultaten geboekt dit seizoen. Als bedanking wilden we de spelers en staff van KV Oostende dan ook een mooie dag bezorgen. Plopsaland De Panne is uiterst geschikt om met het hele gezin even te ontladen na de sportieve inspanningen van de voorbije maanden”, reageert topman Marc Coucke.

De spelers werden ’s middags verwend met een uitgebreide broodjeslunch die aangeboden werd door het park. Fans die hun favoriete ploegspelers graag een keer in levende lijve ontmoeten, kunnen hiervoor binnenkort terecht in Plopsaland De Panne dat dit najaar nog het decor vormt voor een heuse KVO-fandag.