Nieuwe Halloweenmazes in Movie Park Germany dit jaar

Movie Park Germany is al jarenlang een begrip als het gaat om het fantastische Halloween-evenement dat het park jaarlijks neerzet. Al jarenlang zijn Deathpital, Baboo Twister Club, en Circus of Freaks de blikvangers van het Horrorfest. 

Vorig jaar kwam daar The Infected bij, een maze die onder de tribunes van de stunshow gevestigd is. Vanaf dit jaar komen er twee nieuwe mazes bij.

Evil Dead (outdoor-horrorlabyrint)
Vanaf 16 jaar

Een eenzame hut in het bos, de overgeblevene resten van een spiritualistisch ritueel en je vrienden, die er net nog waren, zijn plotseling verdwenen! Iemand heeft met het geheimzinnige boek van de doden bloeddorstige demonen opgeroepen. Ben je dapper genoeg om de strijd aan te gaan met het kwaad en je vrienden van een zekere dood te redden? Je moet zien te overleven en je enige kans hierop is om de afgelegen hut te bereiken… Zullen jullie vannacht allemaal sterven? Op een buitenterrein van ruim 2.000 m² ontvoert “Evil Dead“ onbevreesde bezoekers naar het angstaanjagende bos van de horrorfilm-remake “The Evil Dead“.

THE SLAUGHTERHOUSE – powered by Meatfactory Inc. (horrorlabyrint)
Vanaf 16 jaar

De grenzeloosheid van de consumptiemaatschappij en een zeldzame virusbesmetting bij alle dieren in de voedselketen zet een gewetenloos bedrijf aan tot een ongelofelijk idee: mensenvlees als handelswaar! De Meatfactory Incorporated heeft zich als nieuwe tak binnen de voedingsmiddelenindustrie gespecialiseerd op de verwerking en de verkoop van menselijke lichaamsdelen. Volg vandaag nog een rondleiding door de nieuwe productielocatie en bekijk ter plekke de vier productiestappen van deze bloedige business… Maar let op, de mateloze hebzucht naar luxe goederen drijft het management van Meatfactory Inc. tot steeds nieuwere en vreselijkere inkooptactieken.

Het park zal dit jaar ook uitpakken met een gloednieuwe show, vol effecten.

Lake of Lost Souls (lasershow)
Mistbanken trekken op en mysterieuze verschijningen op het water wijzen op een onheilspellende gebeurtenis. Alleen in deze ene nacht kunnen de zielen van de onlangs op brute wijze aan hun eind gekomen wezens ontvluchten aan de onderwereld. Eigenaardige filmmuziek en de strijd van het licht tegen de schaduwwereld veranderen de Santa Monica Pier in een indrukwekkend showtoneel voor deze unieke lasershow.

Het Halloween Horror Feest vindt plaats van 1 tot en met 31 oktober 2015. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag vinden er nocturnes plaats, deze beginnen om 18.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

Zin in een voorsmaakje? Bekijk dan zeker onze foto’s van het evenement in 2014.

Bron: Moviepark