Parc Du Bocasse krijgt Wilde Muis achtbaan

Parc Du Bocasse is een klein Frans pretpark gelegen in de regio hoog Normandië. Het park is voornamelijk gericht op gezinnen met kinderen, al kan je er ook de nodige kriebels beleven in de vrije val toren of de Electro Spin. Volgend jaar zal het park uitbreiden met een nieuwe achtbaan.

Eerder hebben we al bekend gemaakt dat het park zal verdubbelen in grootte en dat er verschillende nieuwe attracties toegevoegd worden in 2016. De komst van de nieuwe achtbaan was al bekend, maar nu heeft Parc Du Bocasse ook laten weten welke achtbaan het wordt. De derde achtbaan van het park wordt de eerste grote. Het is een Wilde Muis achtbaan gebouwd door de Italiaanse achtbaanbouwer Zamperla.

De nieuwe achtbaan die ook in een nieuw themagebied komt te staan, zal draaien rond Jurassic Universum. De achtbaan zal 14,60 meter hoog worden en een topsnelheid van 50km/u behalen. De attractie krijgt een baanlengte van 420 meter en de bezoekers zullen een G-kracht van 2,5G ervaren.  De achtbaan is momenteel in volle opbouw zodat bezoekers dit jaar al een ritje kunnen maken, later zou er meer thema toegevoegd worden.

In het park staan al twee andere achtbanen. Gonzales van L&T Systems is met een bescheiden hoogte van 6 meter en een lengte van 135 meter gericht op de kleinste bezoekers. Train De Mine is dan weer een familieachtbaan van Soquet.

Bronnen: Parc Du Bocasse , Parkstrip.fr