Halloween in juni, het kan in Madrid

Liefhebbers van horror hoeven niet tot oktober te wachten om een hartaanval te krijgen, angstaanvallen te bevelen of verstomd te staan. Het Madrileense Parque De Atracciones biedt haar bezoekers vijf dagen vol schrikaanjagend plezier aan. Van 22 juni tot 26 juni kan men tijdens het Horror Fest evenement genieten van de geest van Halloween in de zomer.

De bezoekers van het park kunnen gratis genieten van drie horror zones, compleet met acteurs en speciale effecten.

In Necropolis hebben Voodootovenaars een deur geopend waardoor de geesten konden ontsnappen. Bij Horror Poe kan je genieten van een klassieke horrorervaring, hier betreed je de inkomhal van het Hospital Del Meurtos. Als laatste kunnen de bezoekers genieten van een ware Walking Dead ervaring, deze is uniek voor Europa.

Het park heeft zich in het verleden al op de kaart gezet met haar horroravonden tijdens Halloween, die honderdduizenden bezoekers lokte, met dit evenement hoopt het park dat die liefhebbers ook in juni naar het park zullen komen.