Attractiepark Toverland wederom beste horeca Nederlandse attractieparken

Attractiepark Toverland heeft vrijdag de tweede plaats bepaald bij de GfK Out -of- Home Formule Awards 2015 in de categorie Leisure.

Na de winst vorig jaar, werd het attractiepark wederom positief beoordeeld in een onderzoek onder 7.400 consumenten. De eerste prijs ging dit jaar naar GaiaZoo, Toverland wist De Efteling, die op een derde plek eindigde, achter zich te houden.
 
In totaal werden achttien grote attractieparken en dierentuinen beoordeeld op het foodservice-aanbod. Recente gasten van Toverland hebben de sfeer, gastvrijheid, kwaliteit en prijs van de horeca in het park voorzien van een rapportcijfer. “Het is erg mooi om deze waardering van onze gasten te krijgen. Het bevestigt dat we de goede lijn, na de winst vorig jaar, hebben vastgehouden”, aldus Horeca Manager Roel van Dijk.
 
De GfK Out- of- Home Formule Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn gebaseerd op een grootschalig consumentenonderzoek onder 7.400 consumenten die recent te gast zijn geweest bij een van de deelnemende formules. Van meer dan 70 formules is de waardering over de horecafaciliteiten in beeld gebracht. Winnaars in de andere categorieën waren Kwalitaria, Julia’s, Bagels & Beans en Hutten.