Meer nieuws over de uitbreiding van Rainbow Magicland

In de komende vijf jaar zal “Rainbow Magicland” (Italië) de strijd aangaan met de concurrentie door middel van investeringen van maar liefst 16 miljoen euro in totaal.

6 miljoen euro zal binnenkort al worden gebruikt voor de bouw van een nieuw waterpark. Volgens de bouwplannen zal het park al reeds beginnen met het leggen van de funderingen tijdens de tweede helft van dit jaar. De oppervlakte van het geplande project zal maar liefst 25.000 vierkante meter bedragen.

Dit nieuwe waterpark zal de naam “OLYMPUS WATERLAND” meekrijgen. Er zullen twee water lagunes worden gebouwd.
Relaxen kan in de voorziene Whirlpools.

Met deze uitbreiding hoopt “Rainbow Magicland”  1,5 miljoen bezoekers per jaar te kunnen aantrekken.

 

Het park zet ook in op evenementen.  
– In  augustus viert men hier  “Caput Lucis”, het feest van de vuurwerk-monsters. Bezoekers kunnen gedurende de maand juli de show “Wonder” aanschouwen, een show vol acrobatie.

– In augustus sluit het park traditioneel af met “Supermagic” ,het festival der magie.

– September is dan weer de maand voor de lekkerbekken onder ons, dan kan je afzakken naar het park voor “het zoetste festival in Italië”, waarbij chocolade centraal staat.

Dit jaar zal “Rainbow Magicland” ook 2 nieuwe permanente shows presenteren:
– De “Palabaleno” zal veranderen in een kasteel waar de epische sfeer van de middeleeuwen terug zal heropleven met de show “De legende van de Ridders”.

– Vanaf mei kan je genieten van ” Romeo en Julia”, een muzikale show van “David Zard” met “Giulia Luzi” en “Federico Marignetti”.

2015-4-29_olympus

 

Bron: theparks.it