Toverland is dit jaar hoofdsponsor van het tv-programma It’s a Kind of Magic

Attractiepark Toverland – Voel de Magie

Met meer dan 30 attracties, waaronder de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux; Troy en een unieke motorachtbaan; de Booster Bike, voel je de magie!

Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur.

Attractiepark Toverland is dit jaar hoofdsponsor van het tv-programma It’s a Kind of Magic. “Het thema magie past erg goed bij Toverland, we willen immers elke gast een magisch mooie dag bezorgen. Met deze samenwerking kunnen we heel Nederland laten zien dat we terecht verkozen zijn tot beste attractiepark van Nederland in 2014 . We zijn trots op deze mooie samenwerking”; zegt Pieter Huijsmans, Hoofd Marketing van Attractiepark Toverland.

In dit nieuwe programma, dat vanaf 24 april om 20:30 uur uitgezonden wordt bij SBS6, zoekt illusionist Steve Carlin BN’ers op om ze in hun eigen vertrouwde omgeving te belazeren. Steve toont zich meester in grote illusies. Zo voorspelt hij rondetijden van professionele raceteams op circuit Zandvoort en verbluft hij bloemenhandelaren met een megagrote afbeelding van bloemen in Aalsmeer. In Attractiepark Toverland zal hij de strijd aangaan met Troy; de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux.

2015-04-10_231112

 

It’s a Kind of Magic is vanaf 24 april om 20:30 uur te zien bij SBS6.