Liseberg test volop hun nieuwe attractie

Het Zweedse pretpark Liseberg is volop bezig met het testen van hun nieuwe attractie “Mechanica”. Tegen hoge snelheid worden de bezoekers rondgedraaid in zowel horizontale als verticale richting. De attractie is van het type Star Shape en is gebouwd door de Duitse attractie bouwer Zierer. Er kunnen 30 bezoekers per keer een ritje maken van 90 seconden en de attractie heeft een hoogte van ongeveer 30 meter. Hieronder kan je de attractie in beweging zien.

Vorig jaar nog opende het pretpark “Helix”, een spectaculaire achtbaan van de Duitse bouwer Mack. Daarin worden de bezoekers tot 2 maal toe gelanceerd in een spectaculair avontuur met 7 inversies en een top snelheid van 100km/u. Voor de achtbaan gebouwd werd, mochten de fans van het pretpark mee beslissen over hoe de achtbaan er kwam uit te zien.