Eerste video game met Euro Maus

Mack Media werkt aan een nieuwe video game met in de hoofdrol de parkmascotte van Europa-Park. In juli 2015 zal de casual game op de markt komen. Het spel zal waarschijnlijk zowel voor mobiele toestellen gemaakt worden, alsook de pc en Mac.

Tegen het einde van 2013 werd bekend gemaakt dat Europa Park werkte aan een eigen game. Het doel is om gebruikers via andere kanalen de mogelijkheid te geven om te communiceren met hun eigen merk. Nu is de eerste video van de Euro Maus en zijn vrienden in de maak.

Mack Media kondigde op hun officiële website aan dat de publicatie van het eerste game avontuur voor 12 juli 2015 gepland is. Het past perfect bij de viering van de 40ste verjaardag van het park. Wat ons precies wacht in het Europa-Park spel is nog niet bekend. Als genre is opgegeven “Puzzel Adventure” en de beschrijving van het achtergrond verhaal is gebaseerd op de 4D-film “The Secret of Balthasar Castle” en “The Time Carrousel”.

“Echte vrienden steunen elkaar door dik en dun om samen alle gevaren te trotseren!

Vijf vrienden lopen door het aloude Balthasar Castle dat kunstig gelegen is in een van de mooiste parken in de wereld, Europa-Park. Na een heerlijke dag gevuld met achtbanen, spectaculaire shows en veel plezier, willen ze het Balthasar kasteel betreden. In het kasteel vallen ze per ongeluk in een valluik. Daar komen ze terecht in een mysterieus labyrint van vergeten kerkers. Ze zijn helemaal alleen en ze weten dat ze moeten samen werken om te kunnen ontsnappen uit de ondergrondse kerkers. Maar pas op voor de boze “Nachtkrabb” die er alles aan doet om de gevangen in de kerkers te houden.”

Bron: parkerlebnis.de