Bouw nieuwe achtbaan Bosque Mágico begonnen

Het Mexicaanse pretpark Bosque Mágico is begonnen aan de bouw van hun nieuwe achtbaan.

Zombie Ride, zo zal de knalgroene achtbaan van Premier Rides noemen. De achtbaan zal 4 lanceringen bevatten, een voorwaartse, een achterwaartse, en nog twee voorwaartse. Zombie Ride die 100km/u haalt en 45 meter hoog is, is gelijkaardig als de Sky Scream in Holiday Park die vorig jaar opende. Het grote verschil is dat je het hele parcours twee keer zult afleggen in plaats van één keer.

De attractie zal voorzien worden van een dubbel station en de bezoekers beleven ook tweemaal de rit. Het launchplatform zal zich volledig indoor bevinden en voorzien worden van allerlei licht/geluideffecten.

Ondertussen zijn de eerste bouw foto’s opgedoken:

Zombie Ride is niet de enige nieuwe achtbaan voor het pretpark. Er wordt ook nog een Spinning Wilde Muis van Reverchon gebouwd. Deze zal de naam “Policías y Ratones” krijgen.

In het Mexicaanse pretpark staat Tornado. Deze achtbaan met 2 inversies is de voormalige Wervelwind uit Bobbejaanland die sinds 2001 in het park staat.