Ocean Park wint CAAPA Award

De Chinese toeristische top attractie, Ocean Park, heeft drie“ China Association of Amusement Parks and Attracties” (CAAPA) prijzen gewonnen bij de eerste “Ferris Awards Presentation Ceremony”.

Ocean Park won “Most Popular Theme Park” (Meest populaire thema park), “Best Innovative Event” (Best geïnnoveerd evenement) en “Leader of the Chinese Theme Park Industry” (Leider van de Chinese themepark industrie) op het evenement, tijdens de China Cultural Tourism Industry Summit Forum 2015 gehouden in Peking. Het event wordt jaarlijks gehouden.

Ocean Park wint CAAPA Award voor “meest populaire themapark” De heer Matthias Li, De baas van Ocean Park en de winnaar van de “leider van de Chinese Theme Park Industry” award, zei: “We zijn zeer vereerd de awards te mogen ontvangen.

Er zijn heel veel prachtige themaparken in China. Onze baanbrekende seizoensgebonden evenementen, toewijding aan het behoud en cultureel relevante positionering, zijn altijd onze sleutels tot succes geweest. Tegelijkertijd hebben we uitzonderlijke diensten, zijn we trouw, educatief en brengen we entertainment naar onze gasten. Daarom wordt de award van ‘leider van de Chinese Theme Park Industry’ niet alleen gepresenteerd aan mij, maar ook aan ons management team en alle medewerkers van Ocean Park. We zijn dankbaar voor de steun van alle toeristen en zullen ons harde werk blijven uitvoeren om memorabele ervaringen en entertainment te combineren met onderwijs.”

CAAPA is opgericht in 1987 en heeft meer dan 300 leden. Het doel is de themapark industrie van China te bevorderen. De Ferris Awards zijn gemaakt om de uitstekende prestaties en bijdrage in het voorgaande jaar te herkennen en te vieren. De winnaars werden gekozen door een jury van 30 vertegenwoordigers van de industrie en de media.

 

Bron: blooloop.com