Nieuwigheden in Wunderland Kalkar

Kernie’s familiepark opent op 3 april de deuren voor het seizoen 2015

Elk kind of volwassene zou wel eens een keertje willen kunnen vliegen hoog boven alles heen.

In Kernie’s familiepark in Wunderland Kalkar komt deze droom werkelijkheid uit. Als je al eens in het park geweest bent, ken je zeker de gigantische zweefmolen “Vertical Swing”, die zich in de koeltoren bevind. De kettingmolen neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 58 meter hoog!

Kernie’s Familiepark opent in 2015 een nieuwe attractie, een 32 meter hoge “Condor ride”
Per rit kunnen 56 personen mee, telkens verdeeld in 28 gondels.

Geniet in dit park ook zeker van de all-inclusive formule. Tientallen attracties , onbeperkt frietjes, frisdrank, ijs en gratis parkeergelegenheid vallen onder deze optie. Neem plaats op de achtbaan of de wildwaterbaan, de theekopjes of de bumper boten. Verder kan je indoor klimmen, bowlen en veel meer.

Breng zeker ook eens een kijkje in het Museum, waar je allerlei informatie kan vinden i.v.m  de opwekking van elektriciteit. Het park is namelijk gebouwd rond een kerncentrale (die overigens nooit in gebruik is genomen).

Diegene die het graag iets sneller hebben, moeten zeker eens een kijkje gaan nemen op de kartbaan.

Het animatieteambeveelt “Cito Pilinis theatershow” aan. De populaire komedie-kunstenaar nodigt je twee keer per dag uit voor een gekke show.

Na zoveel geweldige ervaringen, kan je rustig bekomen in het “Grand Café” .

Kernie Start Saison 2015-3