Nieuw pretpark voor paardenliefhebbers in 2016

De organisatoren van een beroemde paardenshow Apassionata plannen de bouw van een nieuw pretpark te München in Duitsland voor 2016. Het nieuw pretpark zal de naam Apassionata Erlebnispark krijgen en er zijn verschillende spannende shows en attracties gepland.

Het paarden avonturen pretpark Apassionata zal de eerste in zijn soort ter wereld worden. In het park dat heel het jaar open zal zijn, zullen de paarden centraal staan. Johannes Mock-O’Hara, manager van Apassionata Entertainment Gmbh, heeft vorige jaar in maart een overeenkomst gesloten met de stad München voor dit gigantisch park. Het park zal vlak naast de Allianz Arena komen.

Met een totale oppervlakte van 54 duizend vierkante meter aan pretpark, is dit het paradijs voor paarden liefhebbers. Het park belooft onder andere het Paarden Museum en de Fohlstation op spelenderwijs te leren aan de gezinnen. In het midden van het park komt er een tribune voor de shows die meer dan 1700  zitplaatsen zal tellen. Deze tribune zal al geopend worden in het begin van 2016. De rest van het park opent midden 2016. De opbouw van het park dat opgedeeld zal worden in 12 thema zones, zal binnen enkele maanden beginnen.

apassionata-goldene-spur-b

Mock-O’Hara speelde al een tijdje met het idee om een vaste plaats voor de paardenshow te voorzien. Nu trekt Apassionata door heel Europa al 12 jaar lang. München wordt de ideale thuishaven voor de dieren. De locatie is geschikt door dat het vlak naast de Allianz Arena ligt. Om een verkeersinfarct te voorkomen, zal het park er voor zorgen dat het hoogseizoen van de voetbalwedstrijden en het Apassionata, niet op het zelfde moment zullen plaats vinden.

De organisatoren verwachten dat het avonturenpark een grote invloed zal hebben op de stad München. In de komende jaren worden ook parken in andere Europese steden en Azië gepland om het business model van Apassionata Entertainment GmbH uit te breiden.

 

Bron: parkerlebnis.de